Squids game run

English

Wat?
Een virtueel loop evenement

Wanneer?
Van 31 januari tot 27 februari 2022

Wat houdt het in?
De run is een virtuele hardloopuitdaging waarbij alle deelnemers verschillende hardloop-uitdagingen doen, verdeeld over 4 weken. De deelnemers worden ingedeeld in twee groepen. Er is een puntensysteem. De deelnemers doen eerst mee als teamlid en later in de race individueel.
Om in de race te blijven moeten deelnemers zoveel mogelijk kilometers lopen, samen met de rest van de groep. Daarnaast kun je extra punten verdienen, met verschillende uitdagingen die uitgevoerd moeten worden binnen 48 uur nadat de uitdaging bekend gemaakt wordt. Hier krijg je een punt voor als je hem voltooid en wordt er een punt van je totaal afgetrokken als je hem niet uitvoert; Na de derde week valt er een groep af op basis van de scores. Hierna zullen de deelnemers tegen elkaar vechten tot er een loper over blijft.

Wat zijn de kosten?
We vragen alle deelnemers om ten minste 10 euro over te maken aan Stichting Marelebohile. Je donatie zal worden gebruikt om ons team te sponsoren zodat wij met onze deelname zoveel mogelijk geld kunnen ophalen voor de Stichting Roparun. Als je de betaling wil maken van buiten het SEPA EU gebied zijn wij genoodzaakt om 12 euro extra in rekening te brengen voor de transactiekosten. Na je inschrijving krijg je van ons meer informatie.

Hoe kan ik meedoen?
Registreer je via onderstaand inschrijvingsformulier. We versturen je dan instructies over hoe je de donatie kunt doen. Zodra we je donatie ontvangen hebben, zullen we de informatie sturen die je nodig hebt voor het evenement.  Er is beperkt plek voor deelnemers dus wees er snel bij! Je krijgt een bevestiging van je deelname. De donatie moet voor 28 januari ontvangen zijn.

Hoe gebruiken we strava?
Je moet een Strava account hebben om deel te kunnen nemen aan het evenement en je account op Strava moet zichtbaar voor iedereen zijn zodat we je kilometers kunnen zien op het leaderbord. We houden enkel kms bij, je instellingen moeten mogelijk aangepast worden. Om praktische redenen kunnen we alleen kms bij houden die gemaakt zijn tussen Maandag 00:01 en Zondag 21:00 CET. Je ontvangt van ons informatie over hoe je toegang kan krijgen tot onze groep op Strava.

We zijn met meerderen die willen meedoen, kunnen we in een keer de donatie doen voor meerdere mensen?
Ja, dit kan. Zorg ervoor dat je duidelijk vermeld om wie het gaat en hoe we diegene kunnen bereiken zodat we instructies over de run met iedereen kunnen delen.

Na het versturen van het formulier ontvang je een automatisch bericht. Als je binnen 24uur geen email hebt gehad, vragen we je om de spam folder te checken en/of contact met ons op te nemen.

Update: Het evenement is afgelopen. Als je interesse hebt in dit event stuur ons dan een mail via Contact